Minden televízióra 2 év, egyéb termékeinkre 1 év garanciát (jótállást) biztosítunk.


A 2017.08.08. utáni beszerzésekre 24 hónap jótállást vállal Magyarország egyik legnagyobb szervizhálózata.

Az országos lefedettségű, nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező javítószolgálat biztosítja, az esetleges meghibásodások esetén, a gyors, zökkenő mentes javítást.


Országos lefedettségű, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizhálózatunk minőséggel és gyorsasággal, folyamatos alkatrész ellátottsággal, kiemelkedő technikai szervizháttérrel törekszik a felmerülő probléma elhárításában.


Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!

Amennyiben a megvásárolt termék jótállási időn belül meghibásodik és az Electric Art Kft. saját jótállása vonatkozik rá, úgy abban az esetben az oldalunkon a „Szervíz” ikonra kattintva, megteheti hibabejelentését. Ezután kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Garanciális javításra a készülékeket sok esetben futárszolgálattal szállíttatjuk el. Előre egyeztetés után a termék becsomagolásáról gondoskodni kell, a futárnál nincs csomagolóanyag. Javítást követően termékeket futárszolgálattal fogjuk a címükre visszaszállíttatni. 

Az Electric Art Kft. által forgalmazott készülékek új, szépséghibás, csomagolássérült és esetenként használt termékekből tevődnek össze. A televíziókra két év korlátozott jótállás vonatkozik, melynek eredményeképpen a garancia nem vonatkozik pixelhibára, pixelcsíkozódásra, sávosodásra, homályosodásra illetve foltosodásra. Háztartási gépek esetében a meghibásodásokból fakadó másodlagos károkért felelősséget nem tudunk vállalni.